Antena 3 CNN Actualitate Becali stă prost cu nervii. Dubele închisorii Jilava i-au rupt spatele: "N-au revizie, n-au nimic!"

Becali stă prost cu nervii. Dubele închisorii Jilava i-au rupt spatele: "N-au revizie, n-au nimic!"

Becali stă prost cu nervii. Dubele închisorii Jilava i-au rupt spatele: "N-au revizie, n-au nimic!"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Oct 2013   •   21:10

Gigi Becali stă prost cu nervii, dar şi cu spatele. El a cerut să nu mai fie adus atât de des la instanţă pentru că nu suportă condiţiile din dubele închisorii, care îi provoacă dureri de coloană.

De asemenea, finanţatorul Stelei spune că autovehiculele penitenciarului sunt ruginite şi nu au nici măcar revizia tehnică. Doar rugăciunile i-au mai rămas şi speranţa că într-o zi va fi transferat la un alt penitenciar. 

 
Prin geamul aburit şi umed al dubei de la penitenciar, Gigi Becali a încearcat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. Zâmbeşte amar şi arată spre camereşe de filmat cruci sau cărţi de rugăciune, explicând că numai Dumnezeu îi mai menţine speranţa în suflet. 
 
"Doamna preşedinte, vă rog să daţi termen mai lung de două luni, că nu au venit motivările de la sentinţe şi dubele arestului mă termină psihic! N-au revizie, n-au nimic! Şi nu mai vreau să mă duc toată ziua la judecată, mai ales că sunt într-un război cu toată conducerea de la Jilava, iar asta mă afectează psihic", a spus Gigi Becali în faţa magistraţilor, în sala de judecată.
 
Gigi Becali urmează să se prezinte din nou în faţa magistraţilor pe 26 noiembrie. 


 

 

×
Subiecte în articol: George Becali
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close