x close

Belmondo Cobzaru, bărbatul care şi-a înjunghiat iubita într-un fast food din Iaşi, reţinut pentru 24 de ore

de A.M.P    |    23 Apr 2012   •   09:05
Belmondo Cobzaru, bărbatul care şi-a înjunghiat iubita într-un fast food din Iaşi, reţinut pentru 24 de ore 482 Foto: almanar.com.lb

Cuţitarul Belmondo Cobzaru, cel care şi-a înjunghiat iubita într-un fast food din Iaşi, a fost reţinut 24 de ore. Poliţiştii au reuşit să-l prindă într-un sat din Botoşani, după două zile de căutări. Astăzi, procurorii vor cere mandat de arestare preventivă pe numele său.

Belmondo Cobzaru a fost dus la audieri imediat ce poliţiştii l-au încătuşat. Oamenii legii l-au găsit în casa cumnatului său. Fugarul se ascundea sub un pat.

Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor pentru că şi-a înjunghiat concubina chiar în restaurantul unde aceasta lucra. Se pare că tânăra îl părăsise şi locuia într-un adăpost pentru femeile abuzate.

Zeci de poliţiştii l-au căutat timp de 2 zile pe agresor.

Fostul soţ al femeii înjunghiate susţine că ea era urmărită de Belmondo mai tot timpul. Nici el nu a scăpat de agresor. Ar fi fost căutat cu câteva luni în urmă pentru o declaraţie. Cuţitarul voia ca fetiţa celor doi să stea la el şi să-i devină tutore.

Citeşte mai multe despre:

Iasi procurori cumnat tentativa de omor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati