Antena 3 CNN Actualitate Boc le-a oferit fructe proaspete colegilor din Cabinet, pentru a promova produsele româneşti (VIDEO)

Boc le-a oferit fructe proaspete colegilor din Cabinet, pentru a promova produsele româneşti (VIDEO)

Boc le-a oferit fructe proaspete colegilor din Cabinet, pentru a promova produsele româneşti (VIDEO)
22 Iul 2009   •   18:38

O gustare plină de vitamine la începutul şedinţei de Guvern ar putea face minuni. Probabil aşa crede premierul României. Emil Boc le-a oferit, miercuri, colegilor săi din Cabinet fructe proaspete, pe care le-a cumpărat de la ţărani la sfârşitul săptămânii trecute. Boc speră astfel să impulsioneze agricultura din ţara noastră.

Premierul le-a explicat miniştrilor că produsele sunt naturale şi i-a invitat să cumpere la rândul lor produse româneşti "ca o măsură anticriză".

Farfurii cu fructe au fost împărţite şi consilierilor guvernamentali, aflaţi în sala de şedinţe. Miniştrii şi consilierii au primit felii de pepene roşu, pere, prune, caise şi mere.

"Fructele pe care le aveţi pe masă sunt româneşti, le-am adus din deplasări în teritoriu, sunt naturale 100%. Consumul de fructe româneşti este o măsură anticriză şi vă invit să faceţi acelaşi lucru şi dumneavoastră", le-a spus Boc miniştrilor, în prezenţa presei.

Săptămâna trecută, premierul s-a aflat în vizită în judeţul Vâlcea. El s-a oprit în comuna Prundeni, şi a cumpărat fructe şi porumb, precizând că le va oferi miniştrilor în şedinţa de miercuri a Guvernului "ca desert", pentru pentru a promova în acest fel produsele autohtone.

Şeful Guvernului a mai spus şi în trecut că românii pot decide zilnic sau săptămânal o "măsură anticriză", cumpărând produse româneşti. Lui Boc i se pare "inadmisibil" faptul că România importă 70 la sută din produsele agroalimentare, cu toate că, în comparaţie cu alte ţări, are o capacitate mai mare, agricolă şi zootehnică.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc produse romanesti
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close