Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, la Panorama: Ponta a pierdut alegerile pentru că echipa sa de campanie a ignorat semnalul cumplit dat de românii din diaspora, în primul tur

Bogdan Chirieac, la Panorama: Ponta a pierdut alegerile pentru că echipa sa de campanie a ignorat semnalul cumplit dat de românii din diaspora, în primul tur

22 Noi 2014   •   23:31

Jurnalistul Bogdan Chirieac a declarat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Panorama", că Victor Ponta a pierdut alegerile pentru că echipa sa de campanie "a ignorat semnalul cumplit dat de românii din diaspora, în primul tur".

"Culmea este că Ponta a sesizat corect pericolul atunci când s-a dus la Ministerul de Externe şi le-a spus: dacă un singur român nu intră la vot, plecaţi toţi. După care nu a mai făcut nimic", a spus Chirieac.

"Şi nu au luat în seamă faptul că există legături extrem de strânse între românii din diaspora şi românii de acasă. Până la urmă, şi dacă era vreunul care vroia să voteze cu Ponta în diaspora, după şase ore de stat la coadă a votat Iohannis", a remarcat Bogdan Chirieac.

×
Subiecte în articol: panorama
Parteneri
Horoscopul zilei, 23 martie 2023. Zodia care are noroc în dragoste
x close