Antena 3 CNN Actualitate Bolizi în valoare de sute de mii de euro disponibili la mâna a doua în România

Bolizi în valoare de sute de mii de euro disponibili la mâna a doua în România

Bolizi în valoare de sute de mii de euro disponibili la mâna a doua în România
Sursa foto: Foto: visitlatestcars.com
21 Ian 2012   •   21:49

Bolizi în valoare de sute de mii de euro sunt scoşi la vânzare de românii care fie s-au plictisit de astfel de maşini, fie nu au mai avut bani să le întreţină. Chiar dacă atrag imediat privirile, nimeni nu s-a încumetat deocamdată să le cumpere. Deşi stau expuse în tîrguri, pe site-uri, prin reviste şi de câte şase luni.

Mclaren MP4. O maşină unicat în România. Un model inspirat din renumita maşină de Formula 1 care costă milioane de euro. Mai nou, şi-a câştigat şi poziţia de cea mai scumpă şi cea mai frumoasă dintre maşinile second-hand scoase la vânzare la noi. A aparţinut unui om de afaceri român care s-a plictisit de bolid după ce a mers doar două luni cu el.

Numai jantele acestui bolid şi sistemul său de frânare costă 32 000 de euro. Cam cât două Dacia Duster.  Full option chiar.

Ceva mai puţini bani costă Aston Martin DBS, maşină expusă tot într-un showroom auto second-hand: 180 de mii de euro. Modelul este identic cu cel din filmele lui James Bond. Tot un om de afaceri i-a fost primul proprietar. A scos însă bolidul la vânzare pentru că nu a mai avut bani să-l întreţină. Cine nu poate cumpăra cu banii jos o astfel de maşină, poate apela la varianta de rate.

Chiar dacă nimeni nu s-a arătat interesat până acum de astfel de maşini de lux, proprietarii speră să le vândă la vară, sezonul cel mai bun pentru etalat pe şosele maşini sport de lux.

 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close