Antena 3 Actualitate BRAND DE ŢARĂ: România FRUMOASĂ, România la înălţime

BRAND DE ŢARĂ: România FRUMOASĂ, România la înălţime

01 Dec 2013   •   15:37

Alessandra Stoicescu şi Adrian Măniuţiu au prezentat, în ediţia specială de la Antena 3, dedicată Zilei Naţionale a României, câteva argumente care vin să sprijine faptul că FRUMUSEŢEA românilor şi a României merită să devină brand de ţară.

Fotomodelul Silvia Giurcă a povestit, în ediţia de 1 Decembrie de la Antena 3, că oriunde ar pleca în lume, de fiecare dată i se face dor de casă.

VOTEAZĂ AICI ŞI ALEGE BRANDUL ROMÂNIEI

"Cu bune, cu rele, tot româncă sunt şi tot aici m-am întors", a spus Silvia Giurcă.

Tot acasă s-a întors, de fiecare dată, şi alpinistul Alex Gâvan, tânărul din elita alpinismului mondial extrem, care a strâns în palmares 5 optmiare, cucerite fără oxigen suplimentar şi fără şerpaşi. Ultimul vârf himalayan pe care l-a cucerit Alex a fost Shisha Pangma de 8.027 de metri, în aprilie anul acesta. Acolo s-a născut pentru a doua oară. Antena 3 caută brandul de ţară. Tocmai de aceea, pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie, cinci echipe de jurnalişti se vor întrece să-i convingă pe telespectatori să intre pe www.antena3.ro şi să voteze valoarea care cred ei că reprezintă cel mai bine România ca brand de ţară.

Membrii celor cinci echipe au pregătit surprize, momente inedite şi concursuri neaşteptate.

Citeşte şi:

BRAND DE ŢARĂ: Imaginea României, construită prin PERSONALITĂŢI

BRAND DE ŢARĂ: CONTINUITATEA - Cu dragoste, despre România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close