Antena 3 CNN Actualitate Bucăţi din trupul devorat de animale al unui nou-născut, descoperite în curtea unei fabrici din Bacău (VIDEO)

Bucăţi din trupul devorat de animale al unui nou-născut, descoperite în curtea unei fabrici din Bacău (VIDEO)

Bucăţi din trupul devorat de animale al unui nou-născut, descoperite în curtea unei fabrici din Bacău (VIDEO)
Sursa foto: Fabrica
20 Sep 2009   •   18:18

Un nou-născut abandonat a fost găsit sfâşiat de câini vagabonzi în curtea unei fabrici din Bacău. Părţi din trupul copilului au fost descoperite duminică după-amaiză de paznici. Poliţiştii au stabilit că bebeluşul a fost abandonat într-o pungă din plastic. Anchetatorii o caută acum pe mamă.

Bucăţile din trupul copilului au fost descoperite de doi paznici, care îşi făceau rondul în curtea fabricii. Oamenii au anunţat imediat autorităţile, iar printre primii sosiţi la faţa locului au fost cei de la ambulanţă. Martorii susţin că, trupul copilului părea mâncat parţial de animale, cel mai probabil câini sau şobolani, la faţa locului fiind găsite doar capul, toracele şi, la câţiva metri distanţă, un picior, precizează Mediafax.

Necropsia va stabili dacă bebeluşul era mort sau viu când a fost abandonat. "În prezent se fac verificări pentru identificarea mamei şi aşteptăm raportul medico-legal pentru a afla dacă era un fetus sau un copil'', a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

În apropierea locului în care a fost descoperit copilul, s-a găsit şi un cărucior abandonat. Anchetatorii spun însă că e puţin probabil ca acesta să aibă legătură cu cazul.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nou nascut caini vagabonzi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close