Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Luni încep înscrierile copiilor la grădiniţă

Bucureşti. Luni încep înscrierile copiilor la grădiniţă

Bucureşti. Luni încep înscrierile copiilor la grădiniţă
Sursa foto: Foto: adventsm.wordpress.com
29 Apr 2011   •   20:05

Înscrierile copiilor la grădiniţă, în grupa mică şi în grupa pregătitoare, încep de luni, 2 mai şi se pot face până la sfârşitul lunii, anunţă Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), transmite Agerpres. Anunţul se adresează numai copiilor care nu au frecventat până în prezent grădiniţa.

Potrivit planului de şcolarizare pentru anul 2011-2012, în Bucureşti sunt disponibile 32.046 locuri în grădiniţe.

Cererile de înscriere urmează să fie analizate şi aprobate de consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ, iar afişarea listelor cu dosarele aprobate se va face pe 11 iunie.

Criteriile care se au în vedere la înscrierea copiilor sunt: domiciliul părinţilor în circumscripţia arondată grădiniţei, existenţa fraţilor sau surorilor în aceeaşi grădiniţă, copii care provin din familii monoparentale şi cu situaţii sociale deosebite, locul de muncă al părinţilor sau al susţinătorilor legali în apropierea grădiniţei.

Părinţii interesaţi se pot adresa biroului de relaţii publice al ISMB la telefon 021.210.75.35 (int.137) sau la adresa de e-mail [email protected], precizează reprezentanţii instituţiei.

×
Subiecte în articol: inscrieri gradinita copii locuri
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close