Antena 3 CNN Actualitate Străzile însângerate ale Capitalei. Câţi oameni au murit în ultimii doi ani

Străzile însângerate ale Capitalei. Câţi oameni au murit în ultimii doi ani

Străzile însângerate ale Capitalei. Câţi oameni au murit în ultimii doi ani
de S.T.    |    22 Oct 2015   •   10:53

În ultimul an, numărul accidentelor rutiere de pe străzile Capitalei a crescut simţitor, după cum arată statisticile Brigăzii Rutiere din Bucureşti, citate de adevarul.ro. Deşi Poliţia le-a dat anul acesta peste 25.000 de amenzi şoferilor care au depăşit viteza regulamentară, o mulţime de oameni au murit sau au fost grav răniţi din cauza vitezei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere din Bucureşti au oferit, la cererea reporterilor „Adevărul“, datele statistice centralizate pe ultimii doi ani, în ceea ce priveşte numărul accidentelor rutiere care s-au produs pe străzile Bucureştiului. Astfel, în primele nouă luni ale anului trecut, numărul accidentelor rutiere grave cauzate de viteza excesivă şi de nerespectarea regulilor de circulaţie a crescut simţitor.

În primele nouă luni ale acestui an s-au produs 502 accidente rutiere grave, cu 66 mai multe decât cele înregistrate în 2014, anunţă reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti. În urma acestora, 50 de persoane au murit, înregistrându-se cu cinci cazuri mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Şi numărul persoanelor grav rănite a crescut destul de mult anul acesta. Dacă în 2014 au fost îngregistrate 413 astfel de cazuri, în acest an în evidenţa Brigăzii Rutiere au fost înregistrate cu 62 de cazuri mai mult. Alte 92 de persoane au fost rănite uşor anul acesta, numărul de cazuri înregistrate în primele luni ale anului trecut crescând cu 29 de astfel de situaţii.

Mai multe, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: accident morti Brigada Rutiera
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close