Antena 3 CNN Actualitate Bugetarii vor primi salariile aferente lunii aprilie 2013 mai devreme, înainte de Paşti

Bugetarii vor primi salariile aferente lunii aprilie 2013 mai devreme, înainte de Paşti

Bugetarii vor primi salariile aferente lunii aprilie 2013 mai devreme, înainte de Paşti
de S.T.    |    16 Apr 2013   •   13:52

Angajaţii din sectorul public vor primi salariile aferente lunii aprilie 2013 până la sfârşitul acestei luni, nu în prima parte a lunii mai, cum ar trebui în mod normal.

Potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă aflat pe agenda şedinţei de marţi a Guvernului, bugetarii care ar trebui să încaseze salariile în intervalul 5-10 mai 2013 vor primi banii până la sfârşitul lunii aprilie 2013.
   
Premierul Victor Ponta a confirmat informaţia şi a precizat că Guvernul va aproba această ordonanţă care asigură bugetarilor bani pentru cumpărăturile de Paşti.
   
"Vreau să confirm că Ministerul de Finanţe şi ministrul delegat pentru Buget au găsit soluţia juridică pentru ca salariile bugetarilor, care trebuiau achitate exact în perioada de Paşte, 1-10 mai, să fie achitate până pe 30 aprilie. Sper ca oamenii, în felul acesta, să poată avea resursele necesare pentru cumpărăturile de Paşte şi aceia care sunt mai norocoşi să cheltuie banii în facilităţile turistice. E o categorie redusă, din păcate, raportat la ansamblul populaţiei, însă un sprijin pentru zona de turism este oricând binevenit", a spus Ponta.


×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close