Antena 3 CNN Actualitate Buzău: Un bărbat din comandamentul de deszăpezire a murit. Ambulanţa n-a ajuns la el din cauza nămeţilor

Buzău: Un bărbat din comandamentul de deszăpezire a murit. Ambulanţa n-a ajuns la el din cauza nămeţilor

Un consilier local de 61 de ani, din localitatea buzoiană Scutelnici, a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumurilor blocate de zăpadă, informează Agerpres.

Buzău: Un bărbat din comandamentul de deszăpezire a murit. Ambulanţa n-a ajuns la el din cauza nămeţilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    13 Feb 2012   •   10:26

Bărbatul era membru în Comandamentul local de deszăpezire şi a început să se simtă rău în timp ce prelua ajutoare pentru oamenii înzăpeziţi.

"Era un bărbat în putere, a făcut parte din Comandamentul de deszăpezire şi din 6 februarie a fost în fiecare zi la datorie. Duminică a însoţit mai multe echipaje venite de la Bucureşti cu ajutoare, iar aseară (duminică seara - n.r.), până să ajungă acasă, a căzut la poartă, a făcut comoţie cerebrală. I-am dat primul ajutor, dar Ambulanţa nu a putut să ajungă la timp, a venit după aproape patru ore, însoţită de trei utilaje de deszăpezire, dar era prea târziu", a declarat pentru primarul localităţii Scutelnici, Sandu Chircu.

Comuna Scutelnici este izolată şi fără curent electric din 6 februarie. Sâmbătă drumurile au fost deblocate, dar duminică au fost din nou acoperite de nămeţi.

Luni dimineaţă, în judeţul Buzău sunt trei localităţi izolate: Valea Salciei, Robeasca şi Scutelnici, însă probleme din cauza ninsorii şi a viscolului sunt în mult mai multe sate din  zona de câmpie a Buzăului.

×
Subiecte în articol: consilier mort deces ambulanta nameti Buzau
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close