Antena 3 CNN Actualitate Călător căzut pe linia de metrou, la stația Eroii Revoluţiei. Anunţul Metrorex

Călător căzut pe linia de metrou, la stația Eroii Revoluţiei. Anunţul Metrorex

Incident la metrou în staţia Eroii Revoluției, acolo unde un călător a căzut în calea de rulare. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

de Georgiana Adam    |    17 Iul 2023   •   17:33

Update 18:02. Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale, anunţă Metrorex

Update 17:56. Metrorex anunţă că circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir.

Update 17:42. Potrivit surselor Antena 3 CNN, călătorul a sărit pe calea de rulare, nu a pățit nimic, iar după ce a trecut metroul s-a ridicat şi a fugit. Acum el este căutat de autorități.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Personalul Metrorex împreună cu organele abilitate verifică în continuare calea de rulare pentru a se asigura că nicio o persoană nu se află în această arie și nu este pusă în pericol. La acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluției”, a transmis Metrorex.

Călător căzut pe linia de metrou, la stația Eroii Revoluției. Anunţul Metrorex

Metrorex informează că astăzi, 17.06.2023, în jurul orei 16:47, în stația de metrou Eroii Revoluției, un călător a căzut in calea de rulare, posibila tentativa de suicid.

În acest moment circulația trenurilor se reorganizează. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenţie.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close