Antena 3 CNN Actualitate Câmpina: O angajată a primăriei a delapidat suma de o sută de mii de lei

Câmpina: O angajată a primăriei a delapidat suma de o sută de mii de lei

Câmpina: O angajată a primăriei a delapidat suma de o sută de mii de lei
Sursa foto: Foto: romaniapress.com
06 Ian 2012   •   20:32

După o escrocherie care a durat aproape doi ani, o angajată a Primăriei Câmpina este urmărită penal de către poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Prahova, fiind acuzată că a delapidat aproape o sută de mii de lei. Potrivit anchetatorilor, aceasta înregistrat fictiv asistenţi sociali în numele cărora a încasat indemnizaţii, informează Mediafax.
   
Concret, referenta a întocmit dosare de asistenţi sociali pe numele a patru dintre cunoştinţele sale şi a încasat lunar, în numele acestora, indemnizaţia aferentă asistenţilor sociali. Pentru a primi banii, femeia a făcut carduri bancare pe numele celor care apăreau în dosarele de la primărie, fără ca aceste persoane să ştie că sunt posesoarele unor asemenea carduri. De asemenea, referenta, care a fost cea care întocmea statele de plată şi le trimitea către bancă pentru plata salariilor, şi-a majorat în mod repetat salariul, cu sume între o sută şi 1.500 de lei.
   
Anchetatorii bănuiesc că femeia nu a acţionat singură şi s-a hotărât extinderea anchetei pentru identificarea complicilor din cadrul Primăriei Câmpina.

×
Subiecte în articol: escrocherie Campina
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close