Antena 3 CNN Actualitate Campioana Urziceni, ţinută în şah de Petrolul la Ploieşti, 2-2. Rezultate amicale

Campioana Urziceni, ţinută în şah de Petrolul la Ploieşti, 2-2. Rezultate amicale

Campioana Urziceni, ţinută în şah de Petrolul la Ploieşti, 2-2. Rezultate amicale
Sursa foto: dan petrescu
11 Iul 2009   •   15:07

Unirea Urziceni a jucat primul meci amical mai "tare" în pregătirea pentru Liga Campionilor sâmbătă, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti în compania divizionarei secunde Petrolul. "Lupii galbeni" au dat o replică surprinzător de puternică echipei campioane şi au condus chiar cu 2-1, dar partida s-a încheiat la egalitate. În alte partide, Dinamo a fost învinsă de Olympique Marseille, Rapid a învins Concordia Chiajna iar FC Braşov, echipa lui Nicolo Napoli, a câştigat partida cu Gloria Bistriţa.
Câştigătoarea Ligii I în sezonul 2008/2009 şi reprezentata României în grupele Ligii Campionilor a jucat sâmbătă al doilea amical al perioadei de pregătiri, cu echipa lui Valeriu Răchită, după ce învinsese divizionara a IV-a Înfrăţirea Harman cu 4-1, la Braşov. Partida cu Petrolul s-a jucat la Ploieşti, în condiţii de competiţie oficială, datorită suporterilor "găzari", care au făcut spectacol în tribune.
Raul Rusescu, speranţa Urziceniului, a deschis scorul în minutul 12 dar, "injectate" cu entuziasmul tribunelor, petroliştii au revenit în minutele 55 şi 66 prin golurile lui Elek şi Muţiu. Bruno Fernandes, fundaşul central de culoare al Unirii, a închis însă tabela la 2-2 în minutul 85 după o lovitură de colţ, iar partida s-a încheiat 2-2, şi echipa lui Dan Petrescu urmează să plece în turneul de pregătire din Scoţia.
Echipa Unirii Urziceni:
Arlauskis - Epaminonda, Mijatovic, Mehmedovic, Bordeanu - Ricardo Gomes, Todoran, Apostol, Onofraş - Dănălache, Rusescu.
Intraţi pe parcurs: Daniel Tudor - Daniel Stan, Brandan, Sorin Paraschiv, George Galamaz, Bilaşco, Frunză, Grigore şi Bruno Fernandes.
Olympique Marseille - Dinamo 2-1, vineri
Trupa lui Dario Bonetti a pierdut, vineri seară, un amical de prestigiu, cu vicecampioana Franţei, Olympique Marseille. Dinamo învinsese Nantes în meciul precedent, cu 2-0, dar diferenţa de valoare dintre cele două echipa s-a văzut imediat. Surclasată în multe moment, Dinamo a primit două goluri în prima repriză, Hatem Ben Arfa marcând direct dintr-o lovitură liberă printr-o execuţie incredibilă în minutul 14, iar Niang a dus scorul la 2-0 în minutul 22. Chiar înainte de fluierul de final al primei reprize, Claudiu Niculescu a recentrat o minge în faţa porţii, pe lângă portar, iar Dănciulescu a plonjat şi a înscris nestingherit. 1-2 la pauză, iar scorul a rămas acelaşi până la final. De notat este faptul că atacantul dinamovist Marius Niculae a fost lăsat în tribune de Bonetti, pentru că numărul 9 din Ştefan cel Mare va pleca la Terek Groznîi foarte curând, pentru 2 milioane de euro.
Echipa de start a lui Dinamo: Matache - Scarlatache, Moţi (cpt.), Grigore, Muşat, Kone, Rus, Boştină, Torje, Niculescu, Dănciulescu.
Alte rezultate:
FC Braşov - Gloria Bistriţa: 3-1
Concordia Chiajna - Rapid: 0-3 (Cesinha '6, Buga '31, Ioniţă '68)
Internaţional Curtea de Argeş - Astra Ploieşti: 1-1 (Jianu '44 / Ciobanu '86 penalty)
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close