Antena 3 CNN Actualitate Candidatura procurorului de la protestele din 10 august, Bogdan Pîrlog, la șefia Secției Speciale a fost respinsă

Candidatura procurorului de la protestele din 10 august, Bogdan Pîrlog, la șefia Secției Speciale a fost respinsă

Candidatura procurorului de la protestele din 10 august, Bogdan Pîrlog, la șefia Secției Speciale a fost respinsă
30 Mai 2019   •   15:50

UPDATE  Bogdan Ciprian Pîrlog a fost respins, motivul fiind ”lipsa de vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror”, potrivit Agerpres.

----------------------------

Bogdan Pîrlog, procurorul militar care a participat la protestele din 10 august  și-a depus dosarul de candidatură la funcția de șef al Secției de investigare a infracțiunilor din Justiție (SIIJ), cunoscută drept Secția Specială.

Bogdan Pîrlog, procuror militar la Parchetul Militar București este cel care a deschis dosarul protestelor din 10 august.

Un cunoscut al celor de la Rezist, Bogdan Pîrlog a candidat acum o lună pentru funcția de prim-procuror la Parchetul Tribunalului Militar București, unde a fost și numit de către Consiliul Superior al Magistraturii, iar în acest moment se află pe o funcție de conducere.

Citește Și Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august în Piața Victoriei: A fost prezent la întâlnirea noastră și chiar a vorbit

×
Subiecte în articol: Parchetul militar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close