Antena 3 Actualitate Cangurul de la Zoo Ploieşti, devorat de câinii maidanezi

Cangurul de la Zoo Ploieşti, devorat de câinii maidanezi

de M.Z.    |    28 Aug 2012   •   12:46
Cangurul de la Zoo Ploieşti, devorat de câinii maidanezi
Sursa foto: Foto: Agerpres

Singurul cangur de la Grădina Zoologică din Ploieşti a fost mâncat de câinii comunitari, în noaptea de luni spre marţi. Patru din cei cinci câini care au atacat cangurul au fost prinşi şi au fost duşi la adăpost.

Conducerea Grădinii Zoologice spune că, pentru a putea fi salvată situaţia - având în vedere că nu este prima dată când maidanezii atacă animale de la zoo - ar fi nevoie de mai multă pază, însă acest lucru este prea puţin posibil, pentru că acolo sunt doar 16 paznici care lucrează în ture, ceea ce înseamnă că patru gardieni trebuie să acopere într-o tură paza a 100 de hectare.

Situaţia nu se poate îndrepta nici în perioada următoare în ccea ce priveşte mărirea numărului angajaţilor, pentru că posturile sunt blocate, spune conducerea Zoo Ploieşti.

În luna mai, la Ploieşti au fost aduşi doi canguri. La puţin timp după sosirea animalelor, unul dintre canguri a murit în condiţii suspecte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close