Antena 3 CNN Actualitate Carmen Harra, reţetă de detoxifiere: "Aşa slăbești sănătos și revii la o greutate normală. Nu vă mai fie frică să trăiţi"

Carmen Harra, reţetă de detoxifiere: "Aşa slăbești sănătos și revii la o greutate normală. Nu vă mai fie frică să trăiţi"

Celebra clarvăzătoare a vedetelor Carmen Harra a explicat care este procesul prin care ne îngrășăm şi a dezvăluit o rețeta de detoxifiere cu multiple beneficii pentru organism. La final, aceasta a oferit şi un îndemn: "Corpul este structurat să aibă o viaţă lungă. Să nu vă fie frică să trăiţi"

Carmen Harra, reţetă de detoxifiere: "Aşa slăbești sănătos și revii la o greutate normală. Nu vă mai fie frică să trăiţi"
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2022   •   21:08

"Ne îngrășăm în momentul în care metabolismul nu mai funcționează cum trebuie. Toate sunt corelate în organismul uman. În momentul în care ficatul nu mai funcționează, devine din ce în ce mai leneș, devine gras.

Ne trezim că avem tot felul de pietrişoare la rinichi la vezica urinară şi nu ştim. Nu ştim, de exemplu, de ce ne doare umărul. Ne doare pentru că avem o problemă cu ficatul şi nimeni nu face legătura asta. 

În religie dacă te gândești există aceste posturi extrem de benefice ca să se purifice timp de 40 de zile ficatul toate toxinele. Deci cheia ca să slăbim este detoxificarea organismului.

Această rețetă vine dintr-o știință veche numită Ayurveda, care este o știință medicală a tuturor timpurilor recomandată şi de Universitatea Cornell (n.r - universitate privată, de tip land-grant, care beneficiază în fiecare an de fondurile oferite de către statul New York în beneficiul unei educații superioare).

Celula umană este desemnată să existe sute de ani. Nu ştiu de ce vă este frică să trăiți. Lumea zice că nu vrea să trăiască 100 de ani ca să nu fie hodorogi.

Dar nu trebuie să ne pierdem mințile, să fim senili pentru că toate problemele astea de sănătate vin până la urmă din digestie, din ce mâncăm etc. 

Cum ne îngrășăm

Ficatul devine tot mai leneș, metabolismul se dă şi el încet, încet peste cap şi ajungem în starea în care orice punem în gură noi cumulăm, se depune.

De aici rezultă tensiunea arterială, diabet de tipul 2, probleme cardio vasculare, probleme cu rinichii, probleme de circulaţie şi probleme de mișcare.

De fapt, în momentul în care în ficat există foarte multă toxicitate ea se trage spre încheieturi şi începe durerea şi nu ştim ce avem, de ce ne doare.

În primul rând faceți un efort timp de 6 zile din viaţa voastră ceea ce vă recomand să vedeţi că o să daţi multe kilograme jos destul de rapid.

Nu trebuie să ne înfometăm, dar trebuie să aplicăm niște lucruri care să creeze fenomenul de purificare.

Rețeta de detoxifiere a ficatului

Toată lumea ştie că un măr pe zi ţine doctorul departe. De ce? Merele au acid malic care are nişte proprietăți extraordinare în organism şi, în special, în ficat, în bilă, în sistemul digestiv.

Ce face acidul malic? Topește colesterolul, aceste grăsimi, acest bilurubin care are tendința de a să se depune pe artere, în ficat, în fiere.

Cel mai bun este sucul de mere. Dacă aveți mere naturale din grădină, de la țărani sunt cele mai bune.

Timp de 6 zile beți 4 căni de suc de mere pe zi. Prima cană se bea după trezire.

Avem nevoie de 4 căni de suc de mere pentru că această cantitate de acid malic este necesară pentru detoxifiere timp de 6 zile. 

Un alt lucru foarte eficient imediat după trezire, înainte să vă spălați pe dinți: luați o linguriță mică de ulei de măsline şi o țineți în gură, nu înghițiți.

Plimbați prin gură şi va scoate toate impuritățile care se degajează în procesul bucal şi în organism în cursul nopții, apoi o aruncați.

Între timp mâncați ce vreți voi pentru că în aceste 6 zile acidul malic topește grăsimile care s-au acumulat în ficat, bilă.

În cea de-a 6 zi la ora 18:00 seara luați o sticlă de apă de 250 ml în care puneți 4 lingurițe rase de sare amară, care are multiple beneficii. După ce se dizolva sarea beți jumătate din cantitate. 

Sarea amară are magneziu şi nu ne afectează tensiunea. Ea purifică şi scoate toate nenorocirile din organism.

După jumătate de oră o să constatați că mergeți la baie intens. Şi asta vrem, vrem efectul de colonoterapie.

La ora 20:00 bem cealaltă jumătate din cantitatea apa cu sare amară.

La ora 22:00 luăm ulei de măsline, o cantitate de 2 degete şi sucul de la 2 grepfruit. Le amestecăm şi bem această compoziție încet.

Atenție, această cură nu este indicată pentru persoanele care suferă de diabet", a recomandat Carmen Harra în emisiunea online Cetăţenul.net şi a subliniat că fiecare persoană poate urma această rețetă în funcţie de nevoi, fără strictețe sau stres, chiar şi 3 zile. 

×
Subiecte în articol: carmen harra detoxifiere slabire
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close