Antena 3 CNN Actualitate O căruță tunată face furori în Bărăgan. Fițe cu radio, claxon și semnalizare | VIDEO

O căruță tunată face furori în Bărăgan. Fițe cu radio, claxon și semnalizare | VIDEO

Nea Nicu Țâru, un fost șofer de autobuz face ravagii în Bărăgan cu o căruță tunată. Proprietarul a dotat-o cu lumini de semnalizare, claxon și radio, toate fiind alimentate de la un acumulator auto.

O căruță tunată face furori în Bărăgan. Fițe cu radio, claxon și semnalizare | VIDEO
Sursa foto: Adevărul
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   23:51

Atelajul este "full option" așa cum îl descrie proprietarul și este una dintre cele mai luxoase căruțe din Bărăgan. Scaunele au fost luate dintr-un microbuz și sunt o importantă piesă de decor. Ele sunt detașabile, pentru că bărbatul nu dorește să le lase niciodată în ploaie.

"Toată lumea rămâne uimită, trec mașinile și claxonează, alții opresc şi merg în paralel ca să îl filmeze cu telefoanele, îl întreabă cine a făcut-o. Copiii din familie abia așteaptă să fie plimbați de bunicul", a povestit nepotul căruțașului, pentru Adevărul.

Iapa Doina duce căruța de lux oriunde își dorește și se pare că nu este un animal obișnuit. La rândul ei, Doina a primit hamuri frumos ornate, achiziționate de la curelari recunoscuți în branșă și menite să atragă toate privirile.

Proprietarul căruței, nea Nicu Țâru are 70 de ani și locuiește în comuna Padina, patria căruțelor din Bărăgan. El a fost șofer de autobuz, dar după ce s-a pensionat și-a dedicat tot timpul atelajului cu care se mândrește acum prin toată localitatea.

"În fiecare lună investesc. Eu am opt milioane pensie şi pe toți îi bag în căruță. Iau vopsele, unsoare, rulmenți, pentru că trebuie să meargă ușor. O împing cu o mână, așa de bine merge şi nu simte nici calul că trage de ea", a povestit el pentru sursa citată. Proprietarul susține că nu ar vinde căruța nici pe mii de euro.

×
Subiecte în articol: caruta tunata baragan
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close