Antena 3 CNN Actualitate Casă de schimb valutar, jefuită în Baia Mare. Hoţii au reuşit să fugă cu seiful în braţe

Casă de schimb valutar, jefuită în Baia Mare. Hoţii au reuşit să fugă cu seiful în braţe

Casă de schimb valutar, jefuită în Baia Mare. Hoţii au reuşit să fugă cu seiful în braţe
Sursa foto: Seif
02 Apr 2009   •   16:14

Încă o casă de schimb valutar a fost jefuită, de data aceasta la Baia Mare. Se pare că spargerea a fost dată miercuri noapte, iar paguba s-ar ridica la aproximativ 20.000 de euro. Hoţii au furat cu totul seiful casei de schimb şi au avut grijă să distrugă înainte toate camerele de supraveghere, pentru a exista cât mai puţine dovezi împotriva lor.

Casa de schimb valutar funcţionează în incinta Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi. Jaful a fost descoperit de femeia de serviciu a Asociaţiei, la prima oră a dimineţii.

Deşi casa de schimb este situată într-o zonă intens circulată din Baia Mare, nimeni nu a observat ceva suspect. Se pare că spargerea s-a dat în toiul nopţii, aşa că hoţii au avut curaj să intre chiar pe uşa din faţă. Au distrus toate camerele de supraveghere ale casei de schimb şi au deconectat sistemul de alarmă, astfel că firma de pază nu a fost alertată.

După ce s-au asigurat că vor exista cât mai puţine dovezi împotriva lor, hoţii au ieşit liniştiţi, cu seiful casei de schimb în braţe. Paguba se ridică la 20.000 de euro.

Anchetatorii efectuează acum cercetări şi adună probe de la locul jafului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: casa de schimb valutar Baia Mare
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close