Antena 3 CNN Actualitate Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker şi-a ridicat banii. Ce va face cu ei

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker şi-a ridicat banii. Ce va face cu ei

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker şi-a ridicat banii. Ce va face cu ei
de S.T.    |    06 Aug 2018   •   14:14

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul.

Acesta a jucat pe biletul norocos, care a costat doar 7,3 lei, două variante simple QUICK PICK, conform unui comunicat al Loteriei Române.

Posesorul biletului norocos este din Alexandria, are peste 60 de ani, este pensionar şi joacă constant la loto, încă din tinereţe. Deşi joacă şi la Loto 6/ 49 şi Loto 5/ 40, a mărturisit că Joker-ul este jocul preferat la care şi-a încercat norocul, încă de la lansarea acestuia, în anul 2000.

„Ne-a declarat că a mai câştigat, în urmă cu mulţi ani, un premiu de categoria a II-a la Loto 6/ 49 şi că se consideră un om norocos. A aflat că este marele câştigător chiar în seara respectivă când şi-a verificat numerele pe internet. După cum ne-a mărturisit, cu banii câştigaţi doreşte, în primul rând, „să-şi ajute copiii şi să-şi facă datoria de creştin”. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea”, se menţionează în comunicat.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close