Antena 3 CNN Actualitate Cât vor costa biletele de avion după relaxare. Răspunsul comisarului european, Adina Vălean

Cât vor costa biletele de avion după relaxare. Răspunsul comisarului european, Adina Vălean

Prețul biletelor de avion nu crește după reluarea curselor, estimează comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean.

Cât vor costa biletele de avion după relaxare. Răspunsul comisarului european, Adina Vălean
Sursa foto: Adina Valean/Facebook
08 Mai 2020   •   21:14

Comisia Europeană lucrează acum la un plan nou de reguli pentru călătoriile aeriene care ar urma să fie prezentat săptămâna viitoare, dar deocamndată nimeni nu știe când avioanele vor zbura din nou.

„Nu știe nimeni pentru că atâta vreme cât nu avem un tratamnet sau un vaccin pentru acest virus, practic trebuie să ne organizăm viața să trăim împreună cu virusul. Noi la asta lucrăm acum, să încercăm să ne organizăm viața în ipoteza în care trăim cu virusul, în sensul în care cel puțin pentru transporturi, voi prezenta săptămâna viitoare pentru fiecare mod de transport niște reguli de siguranță, astfel încât atunci când călătoriile se reiau să existe un risc calculat minim. 

Nu cred să crească biletele din prima pentru că e vorba de a îți recupera totuși clienții și dacă le crești și biletele plus treba să călătorești, este o formulă dezastroasă”, a declarat Adina Vălean. 

Cât vor costa biletele de avion după relaxare

×
Subiecte în articol: bilete de avion Adina Valean
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close