Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu Sorin Ianceu, unul dintre medicii supravieţuitori ai accidentului aviatic din Apuseni

Ce s-a întâmplat cu Sorin Ianceu, unul dintre medicii supravieţuitori ai accidentului aviatic din Apuseni

Ce s-a întâmplat cu Sorin Ianceu, unul dintre medicii supravieţuitori ai accidentului aviatic din Apuseni
07 Aug 2017   •   09:52

Unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni trăieşte, în prezent, o adevărată dramă.

Sorin Ianceu a văzut moartea cu ochii şi puţini au fost aceia care au avut încredere că medicul îşi va reveni complet după leziunie suferite. A fost imobilizat în scaun cu rotile, apoi a purtat un corset, iar banii cheltuiţi pentru tratamente i-au adus alte probleme, scrie SpyNews.ro.

Recent, Ianceu a fost dat în judecată de o instituţie bancară, iar verdictul judecătorilor a fost tranşant: “Încuviinţează executarea silită asupra întregului patrimoniu mobil şi imobil, executarea silită imobiliară vizând exclusiv imobilele debitorului situate în raza de competenţă a Judecătoriei Oradea în dosarul execuţional nr. 1580/2016 al BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC RUS VID IOAN CĂTĂLIN având ca obiect cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor SECAPITAL S.A.R.L., împotriva debitorului IANCEU CORNEL SORIN, în temeiul titlului executoriu reprezentat de Contract de credit bancar pentru persoane fizice nr. 92PFI/15.11.2007”.

Sorin Ianceu are 40 de ani, este medic chirurg la Spitalul Municipal din Beiuș și face parte din echipa de transplant a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea.

Pe 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion își pierdeau viețile în accidentul aviatic din munții Apuseni. Atunci, echipa medicală formată din medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Cătălin Pivniceru și Sorin Ianceu, studenta la Medicină Aura Ion, pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu plecau din București spre Oradea unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close