Antena 3 Actualitate Ce se întâmplă cu DESPĂGUBIREA victimelor din accidentul din Apuseni. Declaraţia oficială a asiguratorului

Ce se întâmplă cu DESPĂGUBIREA victimelor din accidentul din Apuseni. Declaraţia oficială a asiguratorului

de O.P.    |    24 Ian 2014   •   06:19
Ce se întâmplă cu DESPĂGUBIREA victimelor din accidentul din Apuseni. Declaraţia oficială a asiguratorului

Omniasig VIG îşi va onora obligaţiile care decurg din poliţele de asigurare încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă pentru avionul implicat în accidentul din Apuseni şi infirmă informaţiile contrare apărute în presă, pe care le consideră speculative.

"Omniasig confirmă faptul că cele două poliţe încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă pentru aeronava implicată în tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide şi în vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasigurători de prestigiu de pe piaţa externă. Omniasig îşi va onora obligaţiile care decurg din contractele de asigurare, orice informaţii contrare care au apărut în presă au caracter speculativ. Reprezentanţi ai companiei au fost prezenţi la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituită imediat o echipă de specialişti dedicată soluţionării acestui caz", se arată într-un comunicat al companiei remis MEDIAFAX.

În urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, în care a fost implicat un avion al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, iar copilotul şi patru medici au fost răniţi.

Potrivit unor informaţii vehiculate în presă, familia Aurelia Ion n-ar fi îndreptăţită să primească despăgubiri pentru că studenta era voluntară, nefiind obligată să se afle la bordul aeronavei care transporta organe pentru transplant.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close