Antena 3 Actualitate Ce spunea Cristina Stamate despre moarte: „Am fost acolo. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc”

Ce spunea Cristina Stamate despre moarte: „Am fost acolo. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc”

de S.T.    |    27 Noi 2017   •   09:54
Ce spunea Cristina Stamate despre moarte: „Am fost acolo. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc”
Sursa foto: Foto: captură Antena 1

CRISTINA STAMATE A MURIT. Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

CRISTINA STAMATE A MURIT. Ce spunea Cristina Stamate despre moarte:

„Am fost acolo, la limita dintre viață și moarte. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc. Aveam pleurezie, apă la plămâni din cauza inimii. Și mă gândeam că o să mor și aveam nedumerirea că nu văd filmul vieții mele. Aveam indignarea comică a faptului că mi se întâmplă o moarte atipică, era diferit de ce citisem eu.

Stăteam în casă, că nu mă simțeam bine, dar nu am vrut să merg la spital, că eu aveam încredera că îmi trece. Nu am fost panicată. Apoi am chemat o prietenă, ea a chemat salvarea, m-au luat la spital.

A urmat operația. Cred că foarte multe lucruri se schimbă. Eu cred că ți se schimbă modul de a privi, importanța lucrurilor din jurul tău. Vrând nevrând, toate lucrurile devin neimportante în jurul tău”, declara Cristina Stamate, la Antena Stars.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close