Antena 3 CNN Actualitate Ce spunea Sanda Ladoși despre bani, cu câteva luni în urmă, într-un interviu

Ce spunea Sanda Ladoși despre bani, cu câteva luni în urmă, într-un interviu

Ce spunea Sanda Ladoși despre bani, cu câteva luni în urmă, într-un interviu
Sursa foto: foto: captura video
28 Noi 2017   •   14:19

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicat de DIICOT, din propria locuință, pentru o fraudă de un milion de euro.

Ei au fost ridicaţi marți dimineaţă și duși la DIICOT pentru a fi audiaţi.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei au fost ridicați de DIICOT

Sanda Ladoși este acuzată că ar fi aderat la un grup iniţiat de soţul ei, împreună cu o altă persoană, artista fiind administrator sau asociat în cadrul unor firme folosite pentru spălare de bani.

În anul 2013, soţul Sandei Ladoşi a fost arestat, fiind acuzat că a fost creierul unei reţele de evazionişti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro.

După ce şi-a dorit să îşi reia cariera muzicală, artista Sanda Ladoşi a fost nevoită să renunţe la acest vis, din cauza arestării soţului său, alegând să îşi dedice tot timpul familiei, în special celor doi copii ai săi, care au venit ca o minune în viaţa sa, după o perioadă lungă de aşteptare.

Sanda a declarat că şi-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, susţinându-le fiecare activitate, subliniind că are mijloacele financiare de care e nevoie:

„S-au strâns ceva bani pe care să-i aibă când va împlini 18 ani și care vor fi folosiți exclusiv pentru școală. Niciodată nu este prea devreme să te gândești la viitorul copilului tău și un ajutor, cât de mic, este foarte bine venit pentru el…”, declarase aceasta,  într-un interviu pentru ziar local.

×
Subiecte în articol: sanda ladosi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close