Antena 3 CNN Actualitate Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, acuzaţii grave după ce i-a murit soţul. "A fost trecut la COVID-19, deşi nu avea niciun simptom! Nu pot să mi-l îngrop creștinește!"

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, acuzaţii grave după ce i-a murit soţul. "A fost trecut la COVID-19, deşi nu avea niciun simptom! Nu pot să mi-l îngrop creștinește!"

Cunoscuta prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunţat că şi-a pierdut soţul zilele trecute, pe avocatul Mihail Ghiorghiu, în vârstă de 70 de ani, cauza decesului fiind COVID-19.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, acuzaţii grave după ce i-a murit soţul. "A fost trecut la COVID-19, deşi nu avea niciun simptom! Nu pot să mi-l îngrop creștinește!"
de Georgiana Adam    |    22 Sep 2020   •   15:30

Bărbatul era internat la un spital din Iaşi, iar medicii spun că a murit răpus de COVID. Prezicătoarea se arată sceptică şi spune că soţul ei nu avea niciun simptom al infecţiei cu coronavirus.

Acuzaţiile au fost făcute de Maria Ghioghiu în on-line, acum unde explică întreaga situaţie.

Bărbatul suferea de cancer la plămâni şi ficat, tensiune mare, bronşită, diabet

"Soțul meu a făcut stop cardio-respirator și mi s-a spus că avea cancer la plămâni și la ficat, deși niciodată nu a fumat și nu s-a plâns. Dar a fost trecut la COVID-19 de Spitalul Oblu din Iași, secţia COVID-19, neurochirurgie, în condițiile în care nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA (n.r. – tensiune arterială) mare, puls accelerat și o bronșită cronică, dar și un diabet ușor, fără insulină. 

Iar pentru mine este extrem de dureros. Nici măcar nu pot să mi-l îngrop creștinește!", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu: Este dureros, nici măcar nu pot să mi-l îngrop creștinește!

"Dragii mei, doresc ca să vă asigur că, după înmormântare voi fi din nou prezentă 24 din 24, pentru a scrie al lui Dumnezeu Cuvânt şi al Maicii lui Dumnezeu, pentru voi toţi cei care iubiţi biserica lui Hristos, pentru voi cei care iubiţi pe Iisus Hristos, pe Sfânta Treime, pe Maica Domnului cu toţi Sfinţii din Ceruri!

Nu voi lăsa nimic şi pe nimeni, ca să mă doboare şi să renunţ la a-I sluji lui Hristos şi Maicii lui Dumnezeu! Mai mult (dacă se poate spune aşa) îl iubesc acum pe Domnul şi pe Maica lui Dumnezeu şi sfinţii săi!

Cu iubire şi cu preţuire,

Maria Ghiorghiu!", a încheiat prezicătoarea mesajul.

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce spune că a prezis incendiul din Colectiv și accidentul din Apuseni. 
 


 

×
Subiecte în articol: Maria Ghiorghiu
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close