Antena 3 CNN Actualitate Centru de plasament transformat în bordel la Botoşani. Una dintre fetele care se prostituau, bolnavă de SIDA

Centru de plasament transformat în bordel la Botoşani. Una dintre fetele care se prostituau, bolnavă de SIDA

Centru de plasament transformat în bordel la Botoşani. Una dintre fetele care se prostituau, bolnavă de SIDA
Sursa foto: politia
05 Aug 2009   •   23:07

Centru de plasament transformat în bordel. Asta au găsit poliţiştii şi şefii direcţiei pentru protecţia copilului din Botoşani într-un centru unde sunt cazaţi copii instituţionalizaţi. Interesant este că totul se întâmplă chiar sub ochii directorului. Ancheta a scos la iveală faptul că 6 tinere, dintre care 4 majore şi două minore practicau prostituţia, atât în afara, cât şi chiar în interiorul centrului de plasament.

Totul a ieşit la iveală în urma unui control de rutină făcut de şefii centrului. Existau informaţii de mai bine de trei ani că unele fete din centrul ?Prietenia? pleacă în timpul nopţii. Erau luate de taximetrişti sau de alte persoane şi duse în diverse locuri din judeţul Botoşani. Tinerele se prostituau pentru diferite sume de bani. Cel mai grav este faptul că una din ele este infectată cu virusul HIV.

În centrul de plasament, aflat chiar lângă Inspectoratul Şcolar din Botoşani sunt internate 56 de fete cu vârste de până la 26 de ani. Poliţiştii au demarat deja o anchetă. Este cercetată şi fosta directoare a centrului, pentru că anchetatorii au suspiciuni că femeia ştia foarte bine ce se întâmplă în centru.

Ancheta poliţiştilor din Botoşani va fi extinsă la toate cele 10 centre de plasament din judeţul Botoşani.

Antena 3

×
Subiecte în articol: bordel prostituate SIDA
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close