Ceremonia de depunere de coroane la "Crucea Marinarilor", perturbată de revoluţionari

de G.S.    |    14 Aug 2011   •   16:15
Ceremonia de depunere de coroane la "Crucea Marinarilor", perturbată de revoluţionari Foto: ziuaconstanta.ro
Miron Cozma a iscat un scandal de proporţii azi la Constanţa. Prezent la depunerea de coroane la monumentul marinarului necunoscut, Miron Cozma s-a enervat când a văzut că organizatorii evenimentului nu l-au strigat să-şi depună coroana. Ba mai mult, au încheiat festivitatea fără să-l ia în considerare. Supărat, fostul lider al minerilor a aruncat coroana în mare şi a început să se certe cu jandarmii.

Miron Cozma a vrut să depună o coroană de flori la monumentul marinarului necunoscut de pe faleza din Constanţa. Când să-i anunţe numele, organizatorii au anunţat că festivitatea s-a terminat. Suficient pentru ca Miron Cozma să se înfurie.

Nici revoluţionarii constănţeni nu au fost luaţi în seamă de organizatorii festivităţii. Alături de ei, Cozma a aruncat coroana de flori direct în apă. Imediat după, a început să-şi verse nervii pe forţele de ordine.

Ceremonia de depunere de coroane la monumentul Crucea Marinarilor a fost organizată de Statul Major al Fortelor Navale cu ocazia Zilei Marinei. La eveniment fusesera invitate toate autoritatile locale, civile si militare.

Parteneri
x close