Antena 3 CNN Actualitate Ceremonia de depunere de coroane la "Crucea Marinarilor", perturbată de revoluţionari

Ceremonia de depunere de coroane la "Crucea Marinarilor", perturbată de revoluţionari

Ceremonia de depunere de coroane la "Crucea Marinarilor", perturbată de revoluţionari
Sursa foto: Foto: ziuaconstanta.ro
14 Aug 2011   •   16:15
Miron Cozma a iscat un scandal de proporţii azi la Constanţa. Prezent la depunerea de coroane la monumentul marinarului necunoscut, Miron Cozma s-a enervat când a văzut că organizatorii evenimentului nu l-au strigat să-şi depună coroana. Ba mai mult, au încheiat festivitatea fără să-l ia în considerare. Supărat, fostul lider al minerilor a aruncat coroana în mare şi a început să se certe cu jandarmii.

Miron Cozma a vrut să depună o coroană de flori la monumentul marinarului necunoscut de pe faleza din Constanţa. Când să-i anunţe numele, organizatorii au anunţat că festivitatea s-a terminat. Suficient pentru ca Miron Cozma să se înfurie.

Nici revoluţionarii constănţeni nu au fost luaţi în seamă de organizatorii festivităţii. Alături de ei, Cozma a aruncat coroana de flori direct în apă. Imediat după, a început să-şi verse nervii pe forţele de ordine.

Ceremonia de depunere de coroane la monumentul Crucea Marinarilor a fost organizată de Statul Major al Fortelor Navale cu ocazia Zilei Marinei. La eveniment fusesera invitate toate autoritatile locale, civile si militare.

×
Subiecte în articol: revolutionari ceremonie Miron Cozma
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close