Antena 3 Actualitate Modificări importante pentru cei care călătoresc cu trenul. Iată anunțul CFR

Modificări importante pentru cei care călătoresc cu trenul. Iată anunțul CFR

de S.T.    |    14 Dec 2015   •   13:55
Modificări importante pentru cei care călătoresc cu trenul. Iată anunțul CFR Foto: Agerpres
CFR a publicat Mersul Trenurilor 2015-2016, care aduce modificări importante pentru cei care călătoresc cu trenul.

CFR Călători informează că, începând cu data de 13 decembrie a.c., va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2015-2016, care va fi valabil până la data de 10 decembrie 2016, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieţei atât prin optimizarea orariilor şi a capacităţii de transport, cât şi prin asigurarea condiţiilor de confort pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile.

Zilnic se vor afla în circulaţie peste 1200 de trenuri, în funcție de perioada din an:

Trenurile Zăpezii vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (Staţiunile Straja şi Parâng). În plus, prin oferta tarifară Trenurile Zăpezii, în perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2016, se vor acorda reduceri la bilete între 25% şi 56%.

Trenurile Soarelui vor asigura în perioada sezonului estival 2016 legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close