Antena 3 CNN Actualitate Chiar şi cu anvelopele de iarnă sute de maşini au rămas blocate în troiene. Nordul şi sudul ţării, sub zăpadă

Chiar şi cu anvelopele de iarnă sute de maşini au rămas blocate în troiene. Nordul şi sudul ţării, sub zăpadă

Chiar şi cu anvelopele de iarnă sute de maşini au rămas blocate în troiene. Nordul şi sudul ţării, sub zăpadă
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    23 Ian 2012   •   05:52

Ninsorile au paralizat circulaţia pe mai multe drumuri din nordul şi sudul ţării iar maşinile au rămas înzăpezite cu orele pe drumurile naţionale.  În mai multe localităţi oamenii nu au mai aşteptat intervenţia drumarilor si au eliberat singuri carosabilul de zăpadă. Din cauza viscolului în mai multe zone din ţară reţelele de telefonie mobilă au cedat.

După câteva ore de ninsoare, circulaţia a fost dată peste cap pe toate drumurile din judeţul Bacău. O autospecială Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a rămas blocată pe un drum judeţean.  În lipsa utilajelor care să împrăştie nisip sau sare, pompierii au fost nevoiţi să împrăştie chiar ei nisip ca să poată anjunge la intervenţie.

Drumarii au scos pe şoselele înzăpezite opt utilaje care au împrăştiat peste 70 de tone de material antiderapant.

În judeţul Tulcea, zeci de maşini au rămas blocate în nămeti ore întregi până când prima maşină de deszăpezire şi-a făcut apariţia

În Zalău, şoferii care s-au aventurat în trafic au fost nevoiţi să circule cu mare atenţie, din cauza nămeţilor de pe şosele.

Puţine drumuri au fost curaţate, iar, pe multe porţiuni, nici urma de soluţii antiderapante. 

Meteorologii spun că nici zilelel următoare nu vin cu veşti bune pentru şoferi. Va continua să ningă în centrul şi vestul ţării.

Citiţi mai multe despre cum va fi vremea, pe www.meteoplus.ro




×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close