Antena 3 CNN Actualitate Chiliman îi cere lui Oprescu să declanşeze referendum pe tema desfiinţării sectoarelor Capitalei

Chiliman îi cere lui Oprescu să declanşeze referendum pe tema desfiinţării sectoarelor Capitalei

Chiliman îi cere lui Oprescu să declanşeze referendum pe tema desfiinţării sectoarelor Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Ian 2011   •   14:04

Andrei Chiliman, preşedintele PNL Bucureşti şi primarul sectorului 1, îi cere primarului general Sorin Oprescu să iniţieze un referendum legat de desfiinţarea primăriilor de sector. El a precizat că îi va înmâna personal solicitarea lui Sorin Oprescu. În cazul unui refuz, Chiliman spune că va începe strângerea de semnături în acest scop.

"Acest proiect, pe care gruparea Udrea s-a ferit luni de zile să îl prezinte bucureştenilor, se bazează pe un singur argument:  socoteala Elenei Udrea că, prin târguieli politice la nivelul CGMB, ea şi clica ei vor numi, din 2012 încolo, primarii de sector, un fel de directori de sector", a spus Chiliman.

"În temeiul art. 83 alin. 1 din Legea administraţiei publice locale şi a art.13., alin. 1 din Legea referendumului, îi cer public primarului general Sorin Oprescu să iniţieze în termen de o săptămână procedurile de declanşare a unui referendum local în municipiul Bucureşti pe tema desfiinţării sectoarelor Capitalei. (...) Dacă domnul Oprescu va refuza să răspundă în termen de o săptămână, voi iniţia aceste proceduri împreună cu bucureştenii. Vom strânge noi numărul necesar de semnături pentru declanşarea referendumului", a mai spus primarul Sectorului 1.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close