Antena 3 CNN Actualitate Cinci familii din Râmnicu Sărat, care locuiau în spaţii neîncălzite, evacuate şi cazate la Primărie

Cinci familii din Râmnicu Sărat, care locuiau în spaţii neîncălzite, evacuate şi cazate la Primărie

Cinci familii din Râmnicu Sărat, care locuiau în spaţii neîncălzite, evacuate şi cazate la Primărie
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Feb 2012   •   12:46
UPDATE 15.30 - Cinci familii cu copii din două cartiere mărginaşe ale oraşului Râmnicu Sărat au fost evacuate, luni, de autorităţile locale, din cauza condiţiilor precare în care locuiau. Oamenii au fost cazaţi în sediul Primăriei oraşului.
   
Potrivit viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, două familii au fost evacuate din cartierul Slam, iar trei familii, toate cu copi, au fost scoase din cartierul Anghel Saligni şi cazate într-o încăpere din Primăria municipiului.
   
Conform sursei citate, este vorba despre familii cu mari probleme sociale, care locuiau în cămăruţe fără căldură, cu riscul iminent de a deveni victime ale gerului şi viscolului din această probloemă.

Viceprimarul a adăugat că aceşti oameni vor rămâne în sediul Primăriei până la expirarea codului portocaliu, după care vor putea reveni în locuinţele lor. 

Un cartier întreg din Râmnicu Sărat este evacuat de urgenţă.

Zeci de localităţi din 25 de judeţe sunt afectate de ninsori şi viscole. Iar situaţia nu pare să se îmbunătăţească. Tot sudul ţării a intrat sub incidenţa unui cod portocaliu de ninsori.

Cea mai dramatică situaţie este în judeţul Vrancea. Peste 10.000 de oameni sunt rupţi de restul lumii iar de astăzi de la ora 12.00 până mâine la ora 14.00 va fi instituită starea de alertă.



 

 

×
Subiecte în articol: Ramnicu Sarat ninsoare zapada
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close