Cine a folosit telefonul Luizei noaptea trecută? Contul de WhatsApp al fetei a fost activ pentru scurt timp. Bunicul Luizei: „E ceva ciudat”

de S.T.    |    15 Aug 2019   •   15:58
Cine a folosit telefonul Luizei noaptea trecută? Contul de WhatsApp al fetei a fost activ pentru scurt timp. Bunicul Luizei: „E ceva ciudat”

Evoluţie spectaculoasă a anchetei de la Caracal. O colegă de clasă a Luizei Melencu susţine că telefonul acesteia a fost folosit noaptea trecută, la ora 0 şi 56 de minute.

Potrivit acesteia, persoana la care se află telefonul a ieşit din grupul de WhatsApp în care se aflau toţi colegii de clasă ai Luizei.

Fata care a sesizat acest lucru a anunţat familia fetei dispărute de acum patru luni.

Prietena Luizei, care spune că a fost între timp contactată de către anchetatori, este convinsă că telefonul Luizei este în posesia cuiva.

Colega Luizei, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019, a anunţat, joi dimineaţă, familia Melencu despre faptul că în noaptea de 14/15 august 2019, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei.

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. - bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (...) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit... Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum... Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (...) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta”, a declarat bunicul Luizei Melencu pentru adevarul.ro.

Parteneri
x close