Antena 3 Actualitate Ciolacu: Chemaţi-l pe Vela să mă aresteze! Îmi vine să strănut când port mască!

Ciolacu: Chemaţi-l pe Vela să mă aresteze! Îmi vine să strănut când port mască!

18 Mai 2020   •   17:51
Ciolacu: Chemaţi-l pe Vela să mă aresteze! Îmi vine să strănut când port mască!
Sursa foto: Hepta

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus, luni, după audierea premierului Ludovic Orban în Parlament, că a vorbit la microfon fără mască, motivând faptul că începe să strănute când vorbeşte cu faţa acoperită.

„Domnule prim ministru nici nu ştiu. Am voie să vorbesc fără mască? Am o singură problemă când port masca şi vorbesc îmi vine să strănut şi pe urmă sună domnul Ponta la 112 şi vine Vela şi mă arestează”, a spus Marcel Ciolacu.

După ce a terminat de vorbit, liderul grupului PNL, Florin Roman, a cerut dezinfectarea microfonului.

„Domnule preşedinte am o rugaminte. Parlamentul României a votat o lege. În acea lege am stabilit cu toţii că este obligatorie purtarea măştii îmn interiorul clădirilor şi instituţiilor. Prin urmare ca să nu leşinăm am rugămintea să solicitaţi Secretariatului General să dezinfecteze microfonul după ce aţi vorbit.

Ciolacu: Chemaţi-l pe Vela să mă aresteze. Rog secretariatul General, DSP-ul”, a spus Florin Roman.

Ludovic Orban a fost audiat, luni, în Parlament. El a dat explicații cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgență.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close