Antena 3 CNN Actualitate Circulație în condiții de iarnă pe Valea Prahovei! Ninge viscolit și drumul e acoperit cu zăpadă | -20 de grade resimțite pe Vârful Omu

Circulație în condiții de iarnă pe Valea Prahovei! Ninge viscolit și drumul e acoperit cu zăpadă | -20 de grade resimțite pe Vârful Omu

Pe DN 1 Ploiești - Brașov, între stațiunile Sinaia și Predeal, ninge viscolit, iar carosabilul este acoperit cu zăpadă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   13:57

"Se circulă în condiții de iarnă pe DN 1 Ploiești - Brașov, între stațiunile Sinaia și Predeal, unde ninge viscolit, iar carosabilul este acoperit cu zăpadă”, anunță Centrul Infotrafic.

Polițiștii recomandă șoferilor ca, înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condițiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze sau pe care le vor tranzita și să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, chiar cu lanțuri dacă situația o impune.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire”, transmite Infotrafic.

Minus 20 de grade Celsius, la Vârful Omu

Citește și: Programul magazinelor de Crăciun 2023 și Anul Nou. Până când putem face cumpărături

În zona Vârfului Omu, se înregistrează rafale de vânt cu viteze între 100 și 120 km/h. Aceste condiții meteorologice aduc cu sine o temperatură resimțită de aproximativ -20 de grade Celsius.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close