Antena 3 CNN Actualitate Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție teribilă: "Este clar că vom auzi de un astfel de metrou. Să ne rugăm"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție teribilă: "Este clar că vom auzi de un astfel de metrou. Să ne rugăm"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție teribilă: "Este clar că vom auzi de un astfel de metrou. Să ne rugăm"
Sursa foto: Foto: Facebook/Maria Ghiorghiu
27 Noi 2017   •   12:14

Maria Ghiorghiu, femeia despre care se spune că a prevestit tragedia din Colectiv, a făcut noi declaraţii uluitoare despre ceea ar putea să se întâmple.

Maria Ghiorghiu avertizează că a avut o viziune despre un eveniment tragic care s-ar putea petrece la metrou, dar nu știe exact despre ce țară ar putea fi vorba.

"Dragii mei,  în aceasta noapte (...), desi eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Sud, vad o Statie de Metrou extrem de frumoasa si mare.
Era noapte, iar pe peronul luxos al METROULUI se vedeau multe lumini aprinse, in timp ce METROUL cu vagoane albe si pătrate la partea din spate, a prins viteza si s-a facut nevazut.

Vedeam doar ultimul vagon al METROULUI ,doar partea din spate,care era alba si pătrata.
Dragii mei, eu nu stiu in ce loc anume mi s-a arătat acest METROU cu Vagoane albe,mai precis în ce oras si Tara, si de ce mi s-a arătat.
Dar este clar ca, vom auzi de un astfel de METROU si de acel peron luxos.
Sa ne rugam fratilor ca sa nu fie nimic rău, ci totul sa rămana la nivelul descris de mine.  Cu dragoste, Maria", a scris, pe blogul său, clarvăzătoarea.

×
Subiecte în articol: Maria Ghiorghiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close