Antena 3 CNN Actualitate Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice o nouă mare tragedie. "De două ori consecutiv mi s-a arătat acest număr"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice o nouă mare tragedie. "De două ori consecutiv mi s-a arătat acest număr"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice o nouă mare tragedie. "De două ori consecutiv mi s-a arătat acest număr"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Noi 2018   •   23:57

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, despre care se spune că ar fi prezis incendiul din Colectiv, susține că a avut o nouă viziune despre o posibilă tragedie.

"Dragii mei, astazi dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare,lumina ce-mi arata un numar format din patru cifre.

Acest numar era: 3347. Acest numar fratilor, pulsa incontinuu, asa precum ne bate inima in piept. Era scris cu lumina alba stralucitoare si asezat ca pe un norisor oval bleu, foarte aproape de pămant. De doua ori consecutiv mi s-a aratat acest numar care, pulsa incontinuu.

La inceput cand a aparut,parea ca cifra 4 sa devina cifra 5. Dar spre final, forta nevazuta a fost foarte hotarata si a ramas 4. Dragii mei, ce inseamna acest numar care pulsa incontinuu,eu nu stiu. Dar stiu ca la un moment dat,vom afla impreuna. Cu dragoste,Maria", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Maria Ghiorghiu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close