Antena 3 CNN Actualitate Clarvăzătoarea Maria, profeţie şocantă legată de Italia

Clarvăzătoarea Maria, profeţie şocantă legată de Italia

Clarvăzătoarea Maria, profeţie şocantă legată de Italia
Sursa foto: sursa: Facebook
01 Noi 2016   •   15:42

Maria Ghiorghiu, cunoscută drept clarvăzătoarea care a prezis tragedia din Club Colectiv, susţine că a avut o nouă viziune şocantă legată de Italia. Aceasta a postat pe blogul său detalii despre viziunea pe care a avut-o. 

''Dragii mei, In aceasta seara, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva mai mult decât cutremurător. Ceea ce am auzit dragilor, mi s-a arătat si scris ca pe un ecran TV. Citez: ”Urmeaza, încă o sută de replici agresive !” Iar ceea ce mi s-a grait vedeam si scris ca pe un ecran TV, jos pe burtieră. Dragii mei, mă doare sufletul gândindu-mă la bietii oameni care deja au trecut prin aceste cutremure in lanț, si-au avut de suferit'', a scris clarvăzătoarea.

În ultimele zile centrul Italiei este zguduit de o serie de seisme, mai mult sau mai puţin puternice, fără să existe victime prinse sub dărâmături. Cutremurul de duminică, de 6.6 grade pe Richter, a fost urmat de circa 1.100 replici, printre care 240 cu magnitudini cuprinse între 3 şi 4, iar 19 cu magnitudini între 4 şi 5, a semnalat marţi un comunicat al INVG.

Cea mai puternică replică a avut loc marţi dimineaţă, puţin înainte de ora 09:00 locală (08:00 GMT), având magnitudinea de 4,8, potrivit acestui comunicat.

×
Subiecte în articol: Maria Ghiorghiu
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close