Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand anunță un maraton al vaccinării în weekend, la Romexpo

Clotilde Armand anunță un maraton al vaccinării în weekend, la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că în weekend va fi organizat un maraton al vaccinării la complexul Romexpo din București.

Clotilde Armand anunță un maraton al vaccinării în weekend, la Romexpo
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    19 Oct 2021   •   16:54

După ce Clotilde Armand îi acuză pe consilierii locali PNL și PSD că, prin votul împotriva rectificării bugetare, vor să închidă centrul de vaccinare de la Romexpo, anunță un maraton de vaccinare chiar în acest loc.

Mesajul primarului Sectorului 1:

"În ultimele 24 de ore au murit 574 de oameni, 18.863 de noi infectări și 1.805 bolnavi la ATI.

Din totalul de 574 de pacienți decedați, 528 erau nevaccinați și 46 vaccinați.

Gândiți-vă că la acest bilanț negru anumiți politicieni din PNL și PSD au decis ieri să închidem cel mai mare centru de vaccinare din România – Complexul Romexpo – prin votul împotriva rectificării bugetare.

Însă eu m-am gândit la altceva. Având în vedere situația critică și rata scăzută de vaccinare, am decis să organizăm un maraton al vaccinării în acest weekend la Complexul Romexpo. Asta trebuie să facă acum autoritățile și toată clasa politică indiferent de partide. Chiar dacă consilierii PNL și PSD ne-au pus ieri piedici și vor să închidă acest centru de vaccinare, noi vom face tot ce tine de noi să putem asigura funcționarea acestuia."

Și Marcel Ciolacu își cheamă colegii parlamentari la Romexpo

Și lideru PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj parlamentarilor prin care face apel la vaccinare. Acesta le-a cerut colegilor social-democrați să meargă miercuri, împreună, la Romexpo, pentru a-și administra a treia doză de vaccin. 

 

×
Subiecte în articol: Romexpo Clotilde Armand
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close