Antena 3 CNN Actualitate Cluj-Napoca. Mii de locuitori au rămas fără gaze, din cauza unei avarii la o conductă

Cluj-Napoca. Mii de locuitori au rămas fără gaze, din cauza unei avarii la o conductă

Cluj-Napoca. Mii de locuitori au rămas fără gaze, din cauza unei avarii la o conductă
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mar 2011   •   18:53

Mii de locuitori de pe mai multe străzi ale unui cartier din Cluj-Napoca au rămas, începând de vineri seara, fără gaze naturale, după ce angajaţii unei firme de canalizare au avariat o conductă de gaz, informează Mediafax.

Alimentarea a fost reluată pentru o parte dintre locuitori în cursul dimineţii de sâmbătă.
   
"Reprezentanţii companiei E.ON Gaz Distribuţie au fost informaţi, vineri seara, în legătură cu avarierea unei conducte de gaz pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Cluj-Napoca. Echipele de intervenţie au luat măsurile specifice pentru astfel de situaţii, fiind întreruptă alimentarea gazelor naturale pe străzile Alexandru Vlahuţă, Petuniei şi Macului. Potrivit cercetărilor făcute, conducta a fost avariată de către o firmă care realiza lucrări de canalizare în zonă. Echipele de intervenţie au lucrat pe parcursul nopţii pentru remedierea avariei", se arată într-un comunicat de presă al companiei E.ON Gaz Distribuţie.
   
Serviciul de distribuţie a gazelor naturale a fost reluat în cursul nopţii, însă pentru o parte dintre locuitorii afectaţi alimentarea s-a reluat doar în cursul dimineţii de sâmbătă.
   

×
Subiecte în articol: avarie gaz conducta Cluj-Napoca localnici
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close