Antena 3 Actualitate CNADNR, anunț de ultimă oră despre rovinietă și taxa de pod

CNADNR, anunț de ultimă oră despre rovinietă și taxa de pod

19 Iun 2016   •   10:39
CNADNR, anunț de ultimă oră despre rovinietă și taxa de pod
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Defecţiunile apărute în cursul zilei de sâmbătă la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei dar şi la plata taxelor de trecere a Dunării au fost remediate, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), scrie Agerpres.

'CNADNR informează participanţii la trafic că defecţiunile apărute în cursul zilei de sâmbătă la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei au fost remediate, acesta funcţionând la parametrii optimi. De asemenea şi plata taxei de trecere la podurile peste Dunăre (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS)', se menţionează în comunicat.

Plata taxelor menţionate prin sistem informatic a fost sistată sâmbătă, în urma apariţiei unor defecţiuni tehnice. Pentru perioada în care sistemul nu a funcţionat, CNADNR sistat şi emiterea procese verbale de constatare a contravenţiei pentru şoferii surprinşi în trafic fără rovinietă/peaj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close