Antena 3 CNN Actualitate CNADNR: Nu se va circula niciodată cu 130 de kilometri pe oră pe Centura Capitalei

CNADNR: Nu se va circula niciodată cu 130 de kilometri pe oră pe Centura Capitalei

CNADNR: Nu se va circula niciodată cu 130 de kilometri pe oră pe Centura Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Mai 2014   •   19:30

Centura Capitalei va fi finalizată în 2016 ca un drum cu 4 benzi şi separator între sensuri, însă nu se va putea circula niciodată pe acest drum cu 130 de kilometri pe oră, adică în regim de autostradă, a declarat, miercuri, Andrei Cristian, director adjunct al Direcţiei Generale de Monitorizare şi Întreţinere a Infrastructurii Rutiere din cadrul Companiei Naţionale pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

"La Centura Capitalei, se lucrează în mod accelerat în nordul Bucureştiului, pe tronsonul dintre autostrada A1 şi DN 7, iar acest tronson va fi finalizat până la sfârşitul anului. Se lucrează, de asemenea, şi la porţiunea dintre autostrada A2 şi DN 2, care va fi gata în al doilea semestru al anului viitor", a spus Cristian, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte porţiunea de sud a Centurii, el a precizat că cele trei contracte vor fi reziliate, iar proiectele, care sunt deja vechi de 4-5 ani, vor fi reluate.

"Centura va fi finalizată în 2016, dar va fi un drum cu 4 benzi şi separator între sensuri. Niciodată n-o să se circule cu 130 de kilometri la oră", a adăugat directorul CNADNR.

×
Subiecte în articol: CNADNR centura capitalei autostrada
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close