Antena 3 CNN Actualitate Codin Maticiuc, mesaj cutremurător: Andreea e grav bolnavă, îi trebuie alt ficat în 24 de ore, dacă nu o pierdem!

Codin Maticiuc, mesaj cutremurător: Andreea e grav bolnavă, îi trebuie alt ficat în 24 de ore, dacă nu o pierdem!

Codin Maticiuc, mesaj cutremurător: Andreea e grav bolnavă, îi trebuie alt ficat în 24 de ore, dacă nu o pierdem!
Sursa foto: Foto: Facebook/Codin Maticiuc
22 Noi 2018   •   23:06

Codin Maticiuc a postat joi seară pe pagina lui de Facebook un mesaj cutremurător.

În urmă cu o lună a mers să viziteze o fetiță grav bolnavă la spitalul Fundeni, i-a adus zâmbetul pe buze și i-a dat speranța că totul va fi bine, iar acum a aflat că starea micuței s-a agravat.

Nu a știut ce să facă și a încercat să meargă la biserică să se roage pentru ea. Doar că biserica era închisă, lucru care l-a revoltat.

"De ce este inchis la biserica?

Am fost la Fundeni acum o luna și jumătate sa vad o fata. O fetita. Ma rugasera sa trec s-o vad mama ei și o doamna care le este aproape.
Era internata la camera 702 care-mi sta mie pe suflet. Ne-am cunoscut și ne-am pozat. Mi-a spus ca ea are un transplant de făcut. De ficat. Și ca va fi bine, cela schimba ea istoria camerei 702. I-am spus ca o scot undeva după.

Am revăzut-o de Halloween când am fost la spital cu îngerii mei de la Ofera in dar: UN Zambet. Era bine, aștepta sa scape de ceva răceala ca sa fie puternica pentru operație.

Alaltăieri mi-a scris ca intra in operație. Ieri seara a ieșit, după 9 ore. Era bine, mi-a scris doamna.
Azi mi-a scris iar, m-am trezit cu mesaj:

“Andreea e grav, ii trebuie alt ficat in 24 de ore dacă nu o pierdem”.

M-am cutremurat. Am înțeles ca e nevoie de un miracol. Am plecat la intalnirile mele. La 19.56 am scăpat și m-am îndreptat ca niciodată spre o biserica. Am zis ca dacă se roagă pana și Toma poate ca se întâmpla minunea. Era inchis. Am fost revoltat.

Acum cincisprezece minute mi-a scris iar aceeași doamna și m-a rugat doamna sa va scriu, sa ne rugam toți. Nu știu ce sa zic, încercam de vreți. O cheamă Andreea, are 17 ani este la Fundeni și este și ea", a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close