Antena 3 CNN Actualitate Comisarul european Corina Crețu, jignită grav la ASE: Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva - VIDEO

Comisarul european Corina Crețu, jignită grav la ASE: Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva - VIDEO

Comisarul european Corina Crețu, jignită grav la ASE: Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva - VIDEO
19 Dec 2017   •   21:46

Comisarul european Corina Crețu a fost jignită grav, marți, în timpul unei dezbateri ce a avut loc în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București.

Corina Crețu, Petre Daea, ministrul Agrigulturii și ministrul delegat pentru Fonduri Europene Marius Nica au susținut un dialog cu studenții pe tema viitorului Europei. La un moment dat, un tânăr spectator s-a ridicat și a plecat din sală, nu înainte de a arunca vorbe grele. 

”Am fost foarte surprinsă să văd această intervenție din partea acestui domn recalcitrant, care ne reproșa că nu facem nimic pentru românii din străinătate. Întreba de ce trebuie să fim membri ai UE, de ce pentru câteva milioane de euro primite, evident că nu avea datele exacte. Nu mi s-a întâmplat nicăieri, am făcut peste 100 de dialoguri cu cetățenii. Puteți să vedeți, nu pot reproduce. Satisfacția mea este că în sală au fost oameni civilizați. Cred că nivelul la care s-a ajuns este foarte grav pentru ceea ce ne-am propus să facem. Nu e nici campanie electorală, era un dialog” a spus Corina Crețu la Sinteza Zilei.

Imaginile, în clipul de mai jos:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Corina Cretu ase jigniri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close