Antena 3 CNN Actualitate Condamnaţi la cerşit din faşă: Sute de copii devin INSTRUMENTE VII pentru fabricile de bani făcute din cerşit

Condamnaţi la cerşit din faşă: Sute de copii devin INSTRUMENTE VII pentru fabricile de bani făcute din cerşit

Condamnaţi la cerşit din faşă: Sute de copii devin INSTRUMENTE VII pentru fabricile de bani făcute din cerşit
10 Ian 2014   •   23:03

Sute de copii sunt chinuiţi zilnic în Capitală chiar de părinţii lor. Sunt instrumente vii pentru fabricile de bani făcute din cerşit.  Indiferent cât de frig ar fi, mâna tot întinsă stă către trecători. Seara calculează şi merg la odihnă. A doua zi o iau de la capăt.

Veronica are 28 de ani. Mai are acasă patru copii. L-a ales pe cel mai mic dintre băieţi pentru a-l folosi la cerşit. Nu contează că afară este frig. Veronica are o casă. În Bărbuleşti. Şi-a luat copiii de mână şi a plecat spre Bucureşti neavând o altă şansă de a-şi câştiga existenţa. A ales să cerşească. Şi nu este singurul caz.

Sute de oameni vin în Capitală, să facă bani din cerşit. Şi cum nu au o casă, ocupă abuziv imobile nelocuite.  Zeci de astfel de case din Bucureşti aflate în litigiu au devenit refugiu pentru oamenii fără locuinţe.

Deşi multe dintre femei sunt instituţionalizate împreună cu copiii lor, nu stau foarte mult timp în adăposturi. Aleg din nou să meargă în strada unde îşi exploatează copii şi fac bani din mila altora.

×
Subiecte în articol: cersetori cersetor
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close