Antena 3 CNN Actualitate "Amândoi au izbucnit în râs". Liderii PNL, amuzaţi de tricourile purtate la Congresul PNL de jurnalistul Antena 3, Cristi Popovici

"Amândoi au izbucnit în râs". Liderii PNL, amuzaţi de tricourile purtate la Congresul PNL de jurnalistul Antena 3, Cristi Popovici

Marea competiție dintre liderii liberali, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, la Congresul PNL din 25 septembrie 2021 desfăşurat la Romexpo, a fost marcată cu momente de tensiune, dar şi episoade hazli. Liderii liberali s-au arătat amuzați când jurnalistul Antena 3, Cristi Popovici a transmis live din mijlocul acțiunii purtând tricouri cu "Marea iubire" și "Iohannis cu Sorinel".

"Amândoi au izbucnit în râs". Liderii PNL, amuzaţi de tricourile purtate la Congresul PNL de jurnalistul Antena 3, Cristi Popovici
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2021   •   17:01

Jurnalistul Antena 3, Cristi Popovici, a avut o apariție inedită la Congresul PNL din 25 septembrie 2021, acesta purtând tricouri personalizate cu Florin Cîțu, Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis. 

Unul din imprimeuri îi înfățișează pe cei doi candidați la șefia PNL într-o ipostază apropiată, de pe vremea când cei doi se înțelegeau de minune. Jurnalistul le-a arătat tricoul ambilor politicieni, întrebându-i cum au ajuns doi prieteni la o confruntare ca niște dușmani.

Ludovic Orban a răspuns spunând că nu este dușmanul lui Florin Cîțu, ci doar adversarul sau. Un răspuns asemănător l-a avut și premierul. Ambii au izbucnit în râs la vederea fotografiei printate și au precizat ca apreciază gluma, lăsându-se fotografiați alături de reporterul Antena 3 și tricoul său original.

Cristi Popovici a mai purtat și un al doilea tricou interesant, un imprimeu cu fotografia postată de cântărețul de manele Sorinel Puștiu, împreună cu Klaus Iohannis la New York. În timpul transmisiunii în direct, jurnalistul a precizat că este în trend cu postările virale, spunând, cu ironie, că fotografia reprezintă mesajul președintelui din timpul discursului avut la congres: "Cine e stăpânul, cine e jupânul, cine este şmecherul numărul unu", aluzie la o melodie celebră a lui Sorinel Puştiu. 

Mai mult, jurnaliştii Antena 3 au exersat temeinic la fiecare pauză dintre transmisii, mișcările cheie din golf, urmând recomandările preşedintelui Klaus Iohannis, prezent şi el la Congresul PNL din 25 septembrie 2021.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marea confruntare a intrat pe ultima sută de metri. Cei 5.000 de liberali aflați la Romexpo au început voturile. Toată lumea așteaptă cu interes rezultatul confruntării dintre cei doi lideri PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban, rezultat care poate schimba din temelii scena politică.

Rezultatul de astăzi ar putea însemna sfârşitul carierei politice a lui Ludovic Orban sau plecarea lui Florin Cîţu de la Palatul Victoria. Ambii candidați luptă cu toate armele, deşi jocurile par făcute.

S-au încins grătarele la Romexpo. Liberalii și-au făcut poftă după vot cu mici și pastramă

Liberalii care au venit, sâmbătă, în număr extrem de mare la Romexpo, pentru a-și alege viitorul președinte, s-au înghesuit în jurul grătarelor încinse, pregătite pentru a le potoli foamea. Organizatorii, deşi s-au pregătit din timp cu mici, pastramă și alte bunătăți abia au făcut față comenzilor.

„Am venit la un mic. O parte suntem nemâncați de aseară, nu am servit micul dejun", a spus amuzat un delegat care a votat la Congresul PNL din 25 septembrie 2021.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close