Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Bărbat căutat de poliţie, după ce a fugit de la locul accidentului şi a băgat în spital două tinere

Constanţa. Bărbat căutat de poliţie, după ce a fugit de la locul accidentului şi a băgat în spital două tinere

Constanţa. Bărbat căutat de poliţie, după ce a fugit de la locul accidentului şi a băgat în spital două tinere
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Apr 2012   •   09:38

Un şofer din Constanţa este căutat de poliţişti, după ce a intrat cu maşina pe contrasens, într-o intersecţie şi a provocat un accident. Când a văzut ce ispravă a făcut, bărbatul a luat-o la fugă, iar cei trei pasageri din maşină l-au urmat. Poliţiştii bănuiesc că şoferul era băut şi consumase etnobotanice. Din cauza lui, două tinere au ajuns la spital.

Tânărul de 30 de ani a chefuit în noaptea de Înviere într-un club, împreună cu trei prieteni. După ivirea zorilor, cei patru au plecat spre casă, cu maşina. Conducătorul auto a mers pe contrasens, pe un bulevard cu sens unic, până într-o intersecţie, unde a acroşat un taximetru.

Din cauza impactului puternic, portierele autoturismului s-au blocat, dar asta nu i-a împiedicat pe cei care se aflau înăuntru să o ia la fugă. Oamenii au ieşit pe geam.

"Se efectuează activităţi pentru identificarea conducătorului auto care după producerea accidentului a părăsit locul accidentului, sustrăgându-se de la recoltarea de probe biologice", a declarat agent principal Gabriel Marin, de la Poliţia Constanţa.

Două tinere care se aflau pe bancheta din spate a taximetrului lovit au ajuns cu ambulanţa la spital. Taximetristul a intrat în stare de şoc, din cauza coliziunii puternice.

Poliţiştii au găsit în maşina şoferului care a fugit de la accident un pahar de pe care vor fi ridicate probe ADN, dar şi un prospect pentru plante etnobotanice.

Oamenii legii îl caută acum pe conducătorul auto, care se va alege cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.


×
Subiecte în articol: accident spital tinere etnobotanice
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close