Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: Copil de şapte luni în stare critică, după ce a fost bătut crunt de tatăl său

Constanţa: Copil de şapte luni în stare critică, după ce a fost bătut crunt de tatăl său

Constanţa: Copil de şapte luni în stare critică, după ce a fost bătut crunt de tatăl său
Sursa foto: Foto: livestrong.com
26 Noi 2010   •   12:59

Un copil de şapte luni este internat în stare critică la Spitalul de Urgenţă Constanţa, după ce a fost bătut crunt de tatăl său, relatează Mediafax. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale copilului.

Băieţelul este din comuna tulceană Carcaliu, şi a fost transferat joi la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, de la spitalul din Măcin, judeţul Tulcea.

"Copilul are o colecţie de sânge la nivelul craniului, vizibilă pe două tomografii consecutive. Este cooperant, dar într-o stare de somnolenţă. Minorul se află tot timpul sub supravegherea unei echipe de specialişti, dar pronosticul medicilor este unul rezervat", a declarat dr. Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi au precizat că tatăl copilului este recidivist, care a ispăşit o pedeapsă cu închisoarea pentru omor.

"Se pare că tatăl agresor este un fost puşcăriaş, care a ispăşit o condamnare pentru omor, fiind eliberat recent din penitenciar. Cazul a fost anuţat poliţiştilor din Tulcea, care au deschis o anchetă", a declarat inspectorul Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

 

×
Subiecte în articol: copil batut tata
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close