Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Hoţ umilit de proprietarul unui magazin, care l-a pus să se dezbrace

Constanţa. Hoţ umilit de proprietarul unui magazin, care l-a pus să se dezbrace

Constanţa. Hoţ umilit de proprietarul unui magazin, care l-a pus să se dezbrace
17 Dec 2010   •   14:17

Un tânăr din Constanţa a plătit scump îndrăzneala de a fura dintr-un magazin. Nu a fost prins de poliţişti aşa cum v-aţi aştepta, ci de proprietarul magazinulului, care l-a pus la respect cu o armă cu şocuri electrice. După ce l-a imobilizat, bărbatul l-a pus pe hoţ să-şi dea jos toate hainele pentru a fi sigur că nu e înarmat şi că n-a furat nimic. Întreaga aventură a fost filmată de camerele de supraveghere.

Puţin după ora şase dimineaţa. Hoţul a forţat un geam, apoi a distrus o cameră de luat vederi şi s-a dus direct către locul în care era casa de bani.

 


“Atunci am auzit noi. l-am anunţat pe soţul meu şi am sărit să vedem ce se întâmplă”, a declarat Gabriela Stolea, soţia proprietarului magazinului.

Proprietarul l-a prins pe hoţ tocmai când încerca să iasă pe geam. L-a tras înapoi în magazin, l-a imobilizat, apoi l-a "percheziţionat". “L-am dezbrăcat la piele să nu aibă vreo armă şi l-am întins pe jos”.

După ce s-au convins că hoţul nu are nicio armă asupra sa, proprietarii au sunat la poliţie.

“Tânărul e cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Asta doar pentru că proprietarii au reuşit să pună mâna pe el. În urmă cu două săptămâni, trei fete au furat din acelaşi magazin. Nu au purtat mănuşi, nu şi-au ascuns feţele şi nici nu s-au grăbit. Ba chiar şi-au făcut timp să danseze. Cu toate acestea, poliţiştii n-au reuşit să le dea de urmă. Hoţul de acum va ajunge însă, cel mai probabil, în spatele gratiilor.

×
Subiecte în articol: hot dezbracat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close