Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un bărbat şi-a lovit soţia cu un fier apoi a urcat-o în maşină şi i-a dat foc

Constanţa. Un bărbat şi-a lovit soţia cu un fier apoi a urcat-o în maşină şi i-a dat foc

Constanţa. Un bărbat şi-a lovit soţia cu un fier apoi a urcat-o în maşină şi i-a dat foc
09 Noi 2010   •   20:04

Crimă înfiorătoare la Constanţa. Un bărbat şi-a lovit soţia cu un fier, în cap, la câţiva paşi de camera în care cei doi copii o aşteptau. A urcat-o apoi în maşină, a dus-o pe câmp şi i-a dat foc. Se pare că femeia încă trăia când soţul ei a incendiat-o.

Nu poate să vorbească şi abia se ţine pe picioare. În urmă cu câteva minute a identificat un cadavru, Cel al fiicei lui. E undeva, printre resturile maşinii din care încă iese fum.

Când i-a dat foc, cel mai probabil, femeia încă trăia. Cearta începuse în altă parte. De faţă cu copiii, în casa în care locuiau cei doi soţi, de 15 ani. Se mai certau, din când în când, iar femeia se săturase.

Femeia era casnică, dar se pricepea la croitorie. Îşi găsise câteva cliente. Bărbatul nu a fost de acord. A urmat scandalul. “Într-un acces de furie suspectul şi-a lovit soţia în cap cu o cheie”, a declarat procurorul Zafer Sadâc.

Urmele de sânge povestesc parcă scena cumplită care a urmat. Bărbatul a târât-o pe soţia lui prin curte, până în garaj. Femeia era, cel mai probabil, inconştientă. A băgat-o apoi în maşină, a dus-o pe câmp şi i-a dat foc. Câteva minute mai târziu, tot el a chemat pompierii şi s-a predat singur poliţiei.

Au aruncat cu apă peste maşina în flăcări. Dar înăuntru au folosit extinctoarele cu dioxid de carbon, să nu distrugă probele. Pe femeie a identificat-o tatăl ei.



 
Femeia avea 33 de ani iar soţul 40. Vecinii spun că era o familie liniştită, de adventişti. Îşi cumpăraseră maşina de curând. În urmă cu două săptămâni, făcuseră primul drum mai lung. Merseseră la munte, cu copiii, ca o familie fericită.

Copiii au fost luaţi de bunici şi vor rămâne cel mai probabil cu ei. Vor avea nevoie de un psiholog. Cumplit este faptul că băiatul cel mare a fost martor la cearta părinţilor. Atât el cât şi fratele lui de numai 3 ani erau în camera lor, la câţiva metri de locul în care suntem. Acolo a pornit scandalul.

Din fericire, mama a ieşit, urmată de soţ, iar când cei doi au ajuns aici, în bucătărie, copiii nu au mai auzit nimic. Cel mai probabil, femeia a leşinat în momentul în care a fost lovită de soţul ei în cap. Nu a apucat să ţipe. Bărbatul a fost audiat toată noaptea de poliţişti, iar marţi a ajuns în faţa procurorilor. Şi-a recunoscut crima fără să clipească. A fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

×
Subiecte în articol: crima masina incendiata
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close